Werkende kortingscodes

Onze tip:

Koop jij wel eens iets online? Dan is de kans groot dat je ooit een keer teveel betaald hebt. Hoe dat kan? Doordat je afgerekend hebt zonder een kortingscode gebruikt te hebben. Vanaf dit moment is dat verleden tijd!

Komt dit veld jouw bekend voor ?

Waarschijnlijk wel. Bij vrijwel iedere webshop is dit veld zichtbaar zodra je jouw bestelling gaat afrekenen. Je hebt dit veld vast een keer leeggelaten omdat je simpelweg geen kortingscode tot je beschikking had. Dat is zonde, want de aanwezigheid van het kortingscodeveld verklapt dat er waarschijnlijk wel ergens korting te scoren valt.

Maar waar vind je die werkende kortingscodes?

Kortingscodes van webshops zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Ze worden veelal verstrekt via de e-mailnieuwsbrief of via de sociale kanalen van de webwinkel in kwestie. Als je dit allemaal in de gaten moet houden heb je er een dagtaak bij.

We snappen dat je geen zin hebt om uren op het internet te gaan surfen in de hoop een werkende kortingscode te vinden. En als je je op alle nieuwsbrieven en actiemails van jouw favoriete webshops moet abonneren stroomt jouw e-mailbox binnen de kortste keren over.

Gelukkig kan het simpeler!

Zoals met heel veel dingen op het internet is er ook voor deze situatie een oplossing bedacht.

Tegenwoordig zijn er gelukkig diverse websites te vinden die alle kortingscodes van alle webshops op één handige plek verzamelen, zoals Acties.nl. Dergelijke websites beschikken veelal over een handige zoekfunctie waarmee je in één oogopslag kunt zien of er een werkende kortingscode beschikbaar is.

Stap 1:

Kijk op de bovenstaande websites of er een actieve kortingscode beschikbaar is voor de webshop van jouw keuze.

Stap 2:

Vul de kortingscode in tijdens het afrekenproces.

Stap 3:

Klaar! Als de kortingscode daadwerkelijk actief is wordt dit direct verwerkt in jouw winkelmandje. Ka-ching! Door een kortingscode te gebruiken heb je nu eenvoudig geld bespaard tijdens het online shoppen.

Onze tip: ben je van plan om online iets te kopen? Check dan altijd eerst even of er een werkende kortingscode beschikbaar is. Een makkelijkere manier om geld te besparen ga je waarschijnlijk niet vinden!

Een andere belangrijke tip: het vinden en succesvol toepassen van een kortingscode geeft een fijn gevoel. Het invoeren van een werkende kortingscode met als gevolg een lager te betalen bedrag is een klein geluksmomentje. Maar wees wel alert! Kijk altijd even rond of het product dat jij wilt aanschaffen niet bij een concurrerende webshop voor een lagere prijs te verkrijgen is. Anders is het gebruiken van een kortingscode een sigaar uit eigen doos.